Слави Трифонов във Фейсбук:Кола на НСО, в която са се возили

...
Слави Трифонов във Фейсбук:Кола на НСО, в която са се возили
Коментари Харесай

Слави Трифонов: 12 въпроса за катастрофата с Кирил Петков, който каза, че няма да ползва НСО

Слави Трифонов във Фейсбук:

Кола на НСО, в която са се возили съпредседателят на “Продължаваме смяната ”, Кирил Петков, и неговият ПР, Найо Тицин, удари друга кола на входа на село Аксаково, община Варна. Шофьорът на другата кола е умрял, а жена му е в тежко положение. Съболезнования на околните на умрелия човек.

Тази злополука поражда доста въпроси. И те са следните:

Първи въпрос: Спомняте ли си какво сподели на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да употребява НСО и ще върви пешком!

Втори: Днес пешком ли е ходил или е бил в кола на НСО?

Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито ръководител на Народно събрание, нито президент.

Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предизвиквали произшествия с наглото си шофиране по пътищата?

Пети: Дали мислите, че при този свиреп удар, след който има умрял човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с позволената скорост?

Шести въпрос: Намираме се в предизборна акция. Всяка една партия и всеки един депутат е известен, че по време на акцията не може да употребява за превоз служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков?

Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков?

Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин разгласява незабавно след тази покруса ето тази фотография от какастрафата с безумния текст: ”Човек не знае като се разсъни какво му е писано да се случи денем. ” Тъкмо са умъртвили човек и да качат във ФБ такава фотография с подобен текст.

Девети: Според вас осъзнават ли нещастието?

Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова постоянно се вози в кола на НСО? Като каква?

Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли - държавна благосъстоятелност за персонални потребности?

Дванадесети: Колко пъти още би трябвало да се случи нещо сходно, с цел да осъзнаем, че всякакви хора се мислят за привилегировани?

Докога?

И тринадесети въпрос: След като към този момент има и умрял, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, татко му, ПР-а му? Кой?

Едва ли някой ще ми отговори на тези въпроси, тъй като тези, които би трябвало да ми отговорят ще мълчат като риби. Или тъй като не желаят да ми отговорят, или тъй като са гузни. Но аз мисля, че на множеството въпроси може да си отговори всеки естествен човек, който чете това, което съм написал.

Няма такава страна!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР